Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

TAIZÉ SUSRETI

taize logo

O nama

Doći u Taizé znači biti pozvan u potragu za zajedništvom s Bogom kroz zajedničku molitvu, pjesmu, tišinu, osobno razmatranje i razgovor.
Boravak u Taizéu može nam pomoći iskoračiti iz svakodnevnog života, upoznati širok krug raznolikih ljudi i razmisliti o svojem angažmanu u Crkvi i u društvu.
Tijekom svog posjeta svi se sudionici pridružuju zajedničkom životu i dnevnom programu. Molimo vas da pročitate praktične informacije o susretu i datumima za ovu godinu. Sjetite se prijaviti unaprijed.
»Vidjeti toliko mladih zajedno u svojoj raznolikosti ima okus slavlja. To nam daje veliku nadu da cijelo čovječanstvo može živjeti u miru.«

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Ožujak 2020
P U S Č P S N
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE