Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Prvo kolo KMNL-a u regiji Centar 2

loptaU subotu, 14. siječnja započinje prvo kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije „Ivan Pavao II. (KMNL) za skupine koje igraju na području Sarajeva, Centar 2. gdje ću u prvoj utakmici koja započinje u 14 sati na nogometnom terenu snagu odmjeriti ekipe iz Frame Kreševo protiv ekipe studenata studentskog doma „Dragutin Dujmušić“  (SDDD) iz Sarajeva.

Sat vremena kasnije uslijedit će utakmice između Vrhbosanskog bogoslovnog smjeništa i ekipe župe Uznesenja BDM-a Stup, te utakmica mladih iz Prozora protiv studenata Studentskog doma „Ivan Merz“ iz Sarajeva.

Ekipa Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva prvo kolo će pauzirati, dok će u drugom kolu koje je planirano za 21. siječanj odmjeriti snage s ekipom iz Kreševa.

O rezulatima prvog kola i informacijama vezanim za KMNL pratite na službenoj stranici Centra za mlade „Ivan Pavao II.“

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE