Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radionica "Škola volonterizma" održana u Tuzli

Frama TuzlaU nedjelju 14. listopada, na redovitom susretu Frame Tuzla, članice framaške animatorske sekcije, a ujedno i animatorice Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., Antonela Handanović i Gabrijela Tunjić, održale su radionicu na temu Škola volonterizma.

Kako su framaši već sudjelovali na brojnim volonterskim aktivnostima, radionica je bila veoma interaktivna. Framaši su definirali što znači volontirati te pričali o svojim osobnim volonterskim, framaškim iskustvima. Također, iskoristili su ovu priliku kako bi zbrojili sve dojmove i iskustva koje su stekli sudjelovanjem na projektu 72 sata bez kompromisa. Framaši su kroz radionicu imali i raspravu na temu Volontiranje da/ne u kojoj su iznosili svoja mišljenja zašto je danas bitno volontirati i koliko je volontiranje važno za mladu osobu. Na taj način su se praktično spremali za volonterski život koji se često susreće s pitanjem Zašto uopće volontirati?

Frama Tuzla 1Ujedno su imali priliku pitati sve što ih zanima o volontiranju, radu i djelovanju Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Naposlijetku, kako bi se malo opustili i nasmijali igrali su igru Izmami pljesak. Da im je i ovaj susret bio zanimljiv svjedoče fotografije.

Antonela Handanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE