Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

U studentskom domu „dr. Dragutin Dujmušić“ predstavljene aktivnosti Centra za mlade

thumbnail Kopiraj

U srijedu, 10. listopada djelatnice Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II,Nadežda Mojsilović i Filipa Lončar, te član Udruge katoličkih studenata EmausDavor Puljić su imali susret sa studentima u studentskom domu dr. Dragutin Dujmušić na Stupu.

Mladima su predstavljene aktivnosti Centra za mlade; projekti, edukacije, susreti i sve ono u čemu mogu sudjelovati za izgradnju sebe i zajednice. Naši domaćini su zaista pokazali zanimanje za predstojeće aktivnosti, što se moglo vidjeti iz njhovih pitanja i želje da se uključe. Nekolicina njih je na neki način već sudjelovala u aktivnostima Centra za mlade, te se nadamo da će svojim kolegama prenijeti lijepa iskustva. Mladima se zahvaljujemo te ih pozivamo da postanu dio Centra koji je upravo njihov dom i mjesto gdje mogu rasti u duhovnosti, znanju i susretima.

Filipa Lončar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE