Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Domaljevac: Dati sebe za potrebe drugih, ništa ljepše!

DomaljevacDanašnju volontersku avantura započeo je i dio volontera iz Domaljevca, skupina framaša i ministranata koji su posjetili Udrugu roditelja djece s posebnim potrebama Angelus u područnoj školi u Grebnicama.

Svoj volonterski angažman započeli su danas u 11 sati gdje su se tijekom posjete upoznali s radom i problematikom djece s posebnim potrebama, te sudjelovali na nekoliko individualnih tretmana. Nakon upoznavanja s planom i programom Udruge, jedan dio vremena proveli su i s djecom u igri, nakon čega su volonteri ispunili kratki upitnik o projektnim aktivnostima Centra.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE