Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mi smo se prijavili, a ti? Ako nisi, još uvijek stigneš!

logo 72 CopyNova školska godina je počela, a s tim i obaveze, učenje. Ali, zato od 27. do 30. rujna priušti sebi kratki odmor kroz pomaganje bližnjima; tebi malo a nekome puno!

Dragi mladi, volonteri, i prijatelji Centra za mlade, obavještavamo Vas da su prijave za volontersku akciju 72 sata bez kompromisa produžene do 21. rujna. Zato, ne čekaj, nego prijavi sebe, svoju grupu, prijatelje i zajedno s nama volontiRAJ na zemlji.

Ovo je pravo vrijeme da uzmeš stvari u svoje ruke i učiniš nešto dobro! Čekaju te ekološki, edukativni, duhovni, zabavni i još mnogi drugi sadržaji, zato budi i ti dio akcije koja od 2010. godine promiče volonterski duh, ruši barijere i daruje vrijeme! Više o tome pogledaj u promotivnom videu, koji smo snimili zajedno s mladim volonterima, a koji ćeš pronaći ovdje.

Ja volontiram, a TI?

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE