Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava: Europski susret u Madridu

madridNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. ove godine organizira put na 41. Europski susret mladih u Madrid koji će se održati od 28. prosinca 2018. do 1. siječnja 2019. godine.

U svojoj najavi ovogodišnjeg susreta mladih, brat Aloise kazao je kako ćemo tijekom 2018. godine tražiti od Duha Svetoga da nas pripremi da sve više u našim životima budemo svjedoci pomirenja i mira, zbog čega ćemo nastaviti naše hodočašće povjerenja na Zemlji.

41. Europski susret mladih Taizéa koji će se održati u Madridu okupit će tisuće mladih za novu etapu Hodočašća povjerenja na Zemlji koje je brat Roger pokrenuo krajem sedamdesetih godina. Sudjelovati na susretu u Madridu znači zajedno moliti uz pjesmu i tišinu, pridružiti se tisućama mladih kako bi produbili svoju vjeru i međusobno razumijevanje, iskusiti gostoljubivost obitelji u Madridu i dijelili iskustva s drugima u jednostavnosti, susresti osobe koje žive Evanđelje usred današnjih izazova i pronaći novi polet za veću solidarnost u Europi.

Informacije o cijeni, programu i detaljima odlaska na susret u Madrid uskoro.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE