Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Uvod i razgovor o Offline kampu u Fojnici

fojnica1 U ponedjeljak, 10. svibnja, sastali smo se s učenicima osmog razreda osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Fojnici. Tema treće radionice u sklopu projekta Klik za zdravlje je Pojedinačni i grupni rad. Učenici su se prisjetili prethodne dvije radionice, a zatim su pričali o tome kako provode svoje slobodne vrijeme i na koji način bi se mogla obogatiti ponuda aktivnosti u vlastitom gradu.

fojnica2

Bilo nam je drago čuti da žele više sportskih aktivnosti, posebno za djevojke. Učenici su aktivno sudjelovali u razgovoru i podijelili svoje mišljenje o tome kako provode i kako bi željeli provoditi svoje slobodno vrijeme. Ova radionica, gdje se u fokus stavlja rad učenika i slušaju se njihove ideje, je odličan uvod za Offline kamp koji će se održati ovog ljeta u Radunicama. 

Ovim putem zahvaljujemo osoblju i upravi ove škole, a posebno nastavniku Zdenku Miličeviću na pozivu i dobrodošlici.

fojnica3
Sonja Vidović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE