Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

U O.Š. "Dr. Boris Ćorić" u Kreševu završen ciklus radionica u okviru projekta „Koračajmo zajedno“

Kresevo 3 radionicaU četvrak 07. lipnja 2018. godine, u Osnovnoj školi Dr. Boris Ćorić, za učenike 8. razreda održana je treća radionica u okviru međureligijskog projekta za mlade Koračajmo zajedno, koji realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II..

Pod nazivom Slušaj me - gledam te, vršnjački edukatori Ante Kelavić i Strahinja Savić održali su interaktivnu radionicu tijekom koje su razgovarali s učenicima o važnosti identiteta, kao i otkrivanja univerzalnih vrijednosti koje pokreću svijet. Ovom radionicom uspješno je okončan ciklus radionica za ovu školsku godinu.

Učenicima je također predstavljen kamp mira za mlade Friedensgrund BiH (što znači "temelj mira"), koji će se ove godine održati u župi sv. Ane u Radunicama (općina Žepče) u razdoblju od 14. do 22. srpnja, a koji ima za cilj pružiti priliku mladima da kroz bogat zabavno-edukativni program dožive ljeto na drugačiji način.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE