Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Smisao života

22.2. 14308b8bef33f2eb0ce2070c4c9823bb

Koji je smisao života? – je jedno od najčešćih postavljenih pitanja. Tim pitanjem, ne samo da se katolici pitaju nego i oni koji ne vjeruju u Trojstvenog Boga ili uopće u postojanje Boga. Ako i od koga očekujemo odgovor na to pitanje, onda je to sigurno od vjerskih službenika. Njihovi odgovori ponekad nas i ne zadovolje. Ali na to pitanje pozvani smo sami dati odgovor.

Na to pitanje nitko ne može odgovortiti umjesto nas. Drugi, istina, svojim životom mogu nas potaknuti da razmišljamo o tom pitanju ili analizirajući njihovo djelovanje tražimo način kako da ga primjenimo na sebi prihvaćajući već unaprijed da su sami oni otkrili smislenost života. Mi, nitko umjesto nas, dajemo odgovor tom pitanju. I samo je jedan način da doznamo odgovor na to pitanje. A taj način nužno pretpostavlja Boga. Kako doći do Boga? Najizvrsniji put su sakramenti.

Ovom prilikom pozivamo vas, dragi studenti da u četvrtak, 22. veljače nam se pridružite na pobožnost klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom koje će se održati u kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u 19 sati.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE