Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Želiš li putovati?

rim 1Imamo razne vrste putovanja: poslovno, turističko, a može biti i hodočasničko. Pobožnost križnog puta po samoj svojoj naravi tjera nas na putovanje, putovanje u kojem zamišljamo zadnje sate Isusovog života. Isto tako u tom putovanju pokušavamo prodrijeti i u osjećaje ljudi koji su, bilo prijateljski ili neprijateljski, zauzeli stav o Kristu. Na ovom putovanju također priznajemo svoju grešnost koja je također pridonijela Kristovim patnjama i tražimo oprost za nju.

Pobožnost križnog puta nije putovanje čiju ćemo sliku objaviti na Instagramu ili ga podijeliti sa svojim prijateljima na Facebooku. Možda zato što se stidimo jer je se i zbog nas Krist odlučio na muku, smrt i uskrsnuće.
Ovo putovanje je drugačije od ostalih. Ništa nas ne košta, a još pri tom mi „zaradimo“. Duhovna korist na ovom putovanju je neizostavna. Možda u prvi mah nam neće biti jasno koje smo sve to milosti primili, ali vjerojatno ćemo jednoga dana toga biti svjesni.
Ako se bojiš sam putovati, ne brini: Krist je ovdje!
Ovom prilikom pozivamo vas, dragi studenti, da nam se u utorak, 20. veljače pridružite na pobožnost križnog puta koja će se održati u kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u 19 sati.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE