Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

U Olovu održana radionica u sklopu projekta "Koračajmo zajedno"

OlovoU petak, 10. studenog 2017. godine, vršnjački edukatori i volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II, putovali su u Olovo gdje su se susreli sa mladima ispred Mreže mladih Medžlisa Islamske zajednice Olovo, na čelu sa glavnim imamom Esad ef. Pepićem.

U okviru posjeta volonteri su obišli vjerske objekte na ovom području, posjetili lokalitet na kojem se gradi nova gradska džamija, potom katoličku crkvu Gospe Olovske i Zavičajni muzej. Zatim je u prostorijama Medžlisa održana radionica upoznavanja mladih sa katoličkim i pravoslavnim običajima koju su vodili Duška Kovačević, Stefan Terzić i Renata Glavinka. Pored radionice o običajima mladi iz projekta Koračajmo zajedno su popratili i radionicu o iskrenosti iz Kur'anske perspektive, te razmijenili iskustva sa edukatorima Mreže mladih Islamske zajednice.
Nakon edukativnog dijela ove posjete, mladi su nastavili prigodno druženje u prostorijama Medžlisa.

A. G.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE