IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Učenici Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Gojevići- Fojnica spremni za ljetni Offline kammp

Radionica GojeviciNakon uspješno održane radionice u utorak, 30. svibnja u Osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić u Gojevićima u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje koju je vodio vršnjački edukator Strahinja Savić, u srijedu, 31. svibnja, održana je još jedna radionica i za učenike osmoga razreda Osnovne škole Ivan Goran Kovačić, područno odjeljenje u Fojnici koji su po treći put imali priliku sudjelovati na interaktivnoj radionici, ponoviti zapamćeno i zapamtiti novine.

Osnovni cilj radionice je poticanje zdravih životnih navika kod mladih te pomoć u organiziranju kvalitetnog slobodnog vremena. Sudionici su podijelili s vršnjačkim edukatorima Jelenom Grebenar i Strahinjom Savićem svoja mišljenja, stavove i navike kroz kreativne igre te time poradili na vlastitim komunikacijskim i socijalnim vještinama.

S obzirom na to da je ovo bila posljednja u nizu radionica ove školske godine, mlade osmaše je najviše zanimao ljetni Offline kamp. Nakon pružanja osnovnih informacija o kampu i odgovaranja na znatiželjna pitanja, edukatori su se pozdravili sa sudionicima pozdravom: „Vidimo se na kampu!“

Jelena Grebenar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE