IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Zanimljiva i kreativna treća radionica u sklopu projekta Klik za zdravlje

Radionica u Zenici osnovna skola 4U utorak, 30. Svibnja u prostorijama Katoličkog školskog centra sv. Pavao u Zenici održana je treća po redu radionica u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih, Klik za zdravlje koji su vodili vršnjački edukatori Franka Miloloža i Ante Kelavić.

S naglaskom na povećanja grupne kohezije i na individualni rad, učenici su rješavali zadane zadatke uspješno, te unutar grupe raspravljali o prethodno održanim radionicama, te još jednom se podsjetili na zaključke donošene na prvoj i drugoj radionici.

Također, tijekom radionice učenici su imali zadatak opisati svoj najbolji dan ispunjavajući svoje slobodno vrijeme, te su aktivno sudjelovali u prezentaciji istog. Na kraju radionice, učenicima osnovne škole Katoličkog školskog centra sv. Pavao u Zenici predstavljen je i Offline ljetni kamp koji će se kao zaključak ovog projekta, realizirati početkom srpnja.

Franka Miloloža

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE