Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Zenica: Uspješno završene radionice za učenike Srednje škole u KŠC-u u Zenici

Klik ZenicaU ponedjeljak, 29. svibnja, održana je treća radionica u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje za osnovnoškolce Katoličkog školskog centra Sveti Pavao u Zenici.

Na radionici koju je održala vršnjačka edukatorica Valentina Gluvić, učenici su se prisjetili okvirno svega onoga što su radili i obrađivali na prve dvije radionice ovoga projekta. Učenici su podijelili svoja iskustva o „plodovima“ ovih radionica i o tome kako ih je njihov sadržaj i tematika motivirao da razmisle o provođenju svog slobodnog i njegovoj organizaciji, koliko internet generalno, s posebnim naglaskom na danas sve veći broj društvenih mreža krade njihovo vrijeme, a da toga ponekad nisu ni svjesni.

Tijekom radionice učenici su se osvrnuli i na mogući angažman sudionika u raznim sekcijama i aktivnostima u školi i gradu, te kako oni samo mogu biti pokretači i realizatori nekih novih ideja i aktivnosti, shodno vlastitim interesima. Na tu tematiku odigrana je i igrica pantomime, a pored toga radionica je upotpunjena s nekoliko zabavnih igrica koje su učinili radionicu malo opuštenijom u odnosu na prethodne dvije. Na kraju radnice s učenicima se razgovaralo o sljedećoj aktivnosti u sklopu ovoga projekta-Offline kampu na kojem će i KŠC Zenica imati svoje predstavnike i sudionike.

Valentina Gluvić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2021
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE