Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Marijafest BiH: Prijave otvorene još dva dana!

Marijafest plakat plaviNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Radio Marijom BiH organizira treći po redu glazbeni festival za mlade Marijafest BiH. Ovaj glazbeni događaj bit će upriličen 6. svibnja u sportskoj dvorani Renovabis u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu.

Mladi koji se prijave na treći festival duhovne glazbe Marijafest BiH imat će priliku sudjelovati u bogatom programu koji će započeti slavljenjem sv. Mise u 12 sati u kapelici Ivan Pavao II., nakon čega će uslijediti zanimljiva radionica za izvođače na festivalu. S početkom u 17 sati započet će festival revijalnog karaktera na kojem će se predstaviti glazbeni sastavi iz Vrhbosanske nadbiskupije, dok će glazbeni sastavi iz ostalih biskupija na festivalu nastupiti kao gosti. Ovisno o broju prijavljenih glazbenih skupina, skupine će izvesti jednu ili dvije skladbe.

Za prijavu na festival potrebno je ispuniti online prijavu koji svi glazbeni sastavi mogu pronaći ovdje i poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prijave su otvorene do 21. travnja, dakle još dva dana.

Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE