Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Prva radionica u sklopu projekta "INSIDE!" uspješno održana u Travniku

INSIDE prva radionica 2U srijedu, 29. ožujka, u prostorijama Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ održana je prva radionica u sklopu projekta „INSIDE!“ gdje je nazočne učenike na samom početku pozdravila Gorana Lovrić, koordinatorica projekta.

Radionica na teme „Zapošljavanje mladih“ i „Reciklaža“ koje je vodio Strahinja Savić, vršnjački edukator okupila je 30 učenika Srednje škole koji su kroz interaktivnu radionicu došli do osnovnih zaključaka o tome kako privući poslodavce da prilikom apliciranja za posao oni budu najbolji kandidat, što je to što je danas konkurentno na tržištu rada i sl.

INSIDE prva radionica 1Tijekom radionice, učenici KŠC-a iz Travnika zaključili su kako konstantno trebaju raditi na sebi, te tako obogatili svoj životopis, stekli nova iskustva i kreirali bolju budućnost. Također, sudionicima radionice predstavljen je i proces reciklaže, gdje se razgovaralo o važnosti podizanja svijest kod mladih o ovoj tematici, te kako svatko od nas može dati svoj doprinos kada je u pitanju ponosno iskorištavanje prirodnih resursa. 

Podsjećanja radi, kroz projekt „INSIDE!“ mladi će na radionicama imati priliku upoznati se s temama kao što su interkulturalni dijalog, zapošljavanje mladih, reciklaža, ponovno iskorištavanje napuštenih prostora, životna sredina te aktivno građanstvo. Osnovni cilj projekta je stvoriti posebne vještine kod mladih pri pronalasku i stvaranju prilika za posao, promovirati aktivizam kod mladih, razmjena međunarodnih iskustava te povećati osjećaj odgovornosti prema okolišu kod mladih u zajednicama odakle dolaze.

Projekt „INSIDE!“ tijekom dvije godine trajanja projekta okupit će mlade iz Bosne i Hercegovine, Albanije, a projekt je podržan od strane Europske Unije kroz program Erasmus+.

INSIDE prva radionica 3Strahinja Savić

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE