Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Edukativne i kreativne radionice u sklopu projekta Mali putokazi u život

Putokazi EgipatU subotu 25. ožujka, vršnjački edukatori projekta „Mali putokazi u život“ posjetili su Stadlerov dječji dom Egipat u Sarajevu i Dječji dom u Tuzli gdje su održali različite kreativne i edukativne radionice za mlade.

Tijekom radionice, djeca iz Stadlerovog dječjeg doma Egipat imali su priliku pogledati dva edukativna kratkometražna filma s porukom o potrebi pomaganja drugima, te kako se dobrota uvijek vrati dobrim. Mladi su također pogledati i film o školi te razgovarali o pitanjima o njezinoj važnosti, a potom su se zabavili kroz zanimljive igrice.

Za razliku od djece iz dječjeg doma Egipat, u dječjem domu Tuzla, djeca su sudjelovala u radionici o kontinentima, te se tako kroz igru upoznali s karakteristikama kontinenata i o životinjama koje žive u Australiji, Aziji i Africi. Kroz sudjelovanje u ovom sadržaju, djeca su pokazala veliko znanje o kontinentima.

Podsjećanja radi, Mali putokazi u život je projekt koji se realizira već 6 godina i koji ima za cilj socijalizaciju i edukaciju djece bez roditeljskog staranja kroz različita druženja i edukativne radionice, dok se projekt završava petodnevnim kampom na kojem sudjeluju djeca iz različitih dječjih domova bez roditeljskog staranja.

Nadežda Mojsilović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE