Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Uspješno održana radionica za osmaše KŠC-a u Zenici

Klik za zdravlje Zenica 2U ponedjeljak, 20. ožujka u prostorijama Katoličkog školskog centra sv. Pavao u Zenici, uspješno je održana prva radionica za učenike osmih razreda u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje.

Na samom početku sve nazočne učenike, njih 60 pozdravio je Josip Milanović, koordinator projekta koji je predstavio rad i aktivnosti Centra za mlade „Ivan Pavao II.“ koji već treću godinu realizira projekt, nakon čega je Antonio Topalović, vršnjački edukator s mladima razgovarao na temu Slobodno vrijeme.

Klik za zdravlje Zenica 1Tijekom dva školska sata, učenici Osnovne škole KŠC-a iz Zenice razgovarali su o važnosti i značaju kvalitetnog korištenja slobodnog vremena, stvarima koje kradu vrijeme i stvaraju ovisnosti. Za vrijeme radionice, kroz zanimljive scenske prikaze koje su sami osmislili, učenici su jedni drugima predstavili prednosti konstruktivnog provođenja slobodnog vremena, naglasivši kako je slobodno vrijeme važno za svakoga od nas, kako bi svatko od nas svoj život učinio ljepšim, zanimljivijim i ugodnijim. Slobodno vrijeme je važna sastavnica života svakoga od nas te u njemu ostvarujemo svoje potencijale i izražavamo kreativnost.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ ovom prilikom zahvaljuje se don Ivanu Lovriću, ravnatelju Katoličkog školskog centra sv. Pavao iz Zenice na suradnji i otvorenosti te gđi. Marijani Milinović, pedagoginji Osnovne škole na susretljivosti.

Antonio Topalović

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE