Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radost mladosti: Prisutnost katoličkih influencera u svijetu mladih

Radost mladosti youthfluenceDragi mladi,

s vama smo ponovno u emisiji Radost mladosti  danas, 19. listopada, u 13 i 30 h, na valovima Radija Marije.  Razgovarat ćemo o važnoj temi – Prisutnost (katoličkih) influencera u svijetu mladih. U današnjoj svakodnevnici, nemoguće je putem društvenih mreža ne susresti različite influencere koji svoju karijeru grade na YouTubu, Instagramu, Tik Toku i drugim društvenim mrežama. Koliko je svijet influencinga prilika i za novu evangelizaciju, razgovarali smo s Minjom Todorović, djelatnicom Centra za mlade i voditeljicom novog projekta YouthFluence – engage, serve and follow. Voditeljica emisije: Marija Puljić.

Prethodnu emisiju Radost mladosti, kada smo s Josipom Milanovićem  razgovarali o velikoj volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa možete poslušati ovdje.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE