Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Fojnica: Bolje iskoristiti slobodno vrijeme za ljepši i humaniji život

Fojnica Prva radionica 1U srijedu, 14. ožujka u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje, uspješno je održana prva radionica za učenike osmih razreda Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ u Fojnici koju su vodile Karolina Lukić i Franka Miloloža, vršnjačke edukatorice.

Kroz temu Slobodno vrijeme, učenici Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ iz Fojnice razgovarali su o važnosti i značaju kvalitetnog korištenja slobodnog vremena, te naučili koje su to prednosti konstruktivnog provođenja slobodnog vremena. Za vrijeme radionice, učenici su se složili da je slobodno vrijeme važno za svakoga od nas te da je svrha, cilj i zadatak iskorištenog slobodnog vremena da naš život učine ljepšim, humanijim, raznovrsnijim, korisnijim, zanimljivijim i ugodnijim.

Centar za mlade „Ivan Pavao II.“ još jednom se zahvaljuje Upravi Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ na gostoprimstvu i otvorenosti na suradnji da projekt realiziraju u svojoj školi ali i područnoj školi u Gojevićima.

Fojnica Prva radionica 4

Karolina Lukić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE