IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Gromiljak: Moramo raditi na osobnim promjenama

Gromiljak Prva radionica za mlade 7Nakon uspješno održanih radionica u Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Gojevićima i Katoličkom školskom centru „sv. Pavao“ u Zenici, u srijedu, 15. ožujka, u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje održana je i prva radionica od tri u nizu u Osnovnoj školi „Gromiljak“.

Radionica na temu Slobodno vrijeme, koju su vodili vršnjački edukatori Katarina Trogrlić i Strahinja Savić, održana je za učenike osmih razreda koji su tijekom 90 minuta razgovarali kako na najbolji način iskoristiti svoje slobodno vrijeme, naglasivši kako je gubljenje vremena „najskuplja navika“ koju sebi jedan učenik ili student može priuštiti.

Gromiljak Prva radionica za mlade 3Kroz zanimljiv uputnik, učenici Osnovne škole u Gromiljaku pokušali su utvrditi koji su kradljivci vremena zbog kojih ne mogu kontrolirati svoje slobodno vrijeme, te kako mogu raditi na svojim osobnim promjenama. Učenicima su predstavljene i metode koje im mogu pomoći u boljem upravljanju njihovog slobodnog vremena, bilo da je riječ o kreiranju dnevnog, tjednog ili mjesečnog plana koji može biti koristan jer tako imaju sve na jednom mjestu i uvijek znaju količinu dogovorenih obveza. 

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ zahvaljuje se ravnateljici gđi. Luciji Franković na otvorenosti za suradnju.

Katarina Trogrlić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE