IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Svojim primjerom mijenjajmo svijet

Jelah 2 KopirajU utorak, 11. kolovoza Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizirao je susret za mlade u župi sv. Ivana Krstitelja u Jelahu.

U suradnji sa župom sv. Ivana Krstitelja, te župnikom vlč. Ilijom Marinovićem, djelatnice Centra za mlade, Minja Todorović i Nadežda Mojsilović, u jutarnjim satima su održale dvije radionice pod nazivom Govor mržnje na internetu i Volonterizam u zajednici. Nakon radionica u kojima su mladi razgovarali i razmijenili različita iskustva, drugi dio dana mladi su sudjelovali u sportskom programu, koji je vodio djelatnik Centra za mlade, Mario Tucaković.
Jelah 1 KopirajTijekom sportskih igara mladi su pokazali timski i natjecateljski duh, te uvidjeli važnost ovakvih susreta.
Druženje s mladima je završeno roštiljem i razgovorom o budućim aktivnostima Centra u koje se mogu uključiti i aktivno sudjelovati. Ovim putem NCM Ivan Pavao II. se zahvaljuje na suradnji i gostoprimstvu župniku vlč.Iliji te se radujemo budućim zajedničkim aktivnostima. 

Jelah 3 Kopiraj

Nadežda Mojsilović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Studeni 2020
P U S Č P S N
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE