IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Gojevići: Važnost kreativnog, aktivnog i smislenog provođenja slobodnog vremena

Klik za zdravlje FojnicaU utorak, 14. ožujka u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje održana je prva radionica za učenike Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ u Gojevićima kod Fojnice, koju je vodila Karolina Lukić, vršnjačka edukatorica Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“

Tijekom radionice s učenicima se razgovaralo na temu Slobodno vrijeme kroz koju su učenici imali priliku upoznati se s konceptom slobodnog vremena, njegovim upravljanjem i važnostima koje slobodno vrijeme ima za svakoga pojedinačno. Kroz radionicu osviještena je važnost kreativnog, aktivnog, smislenog i struktuiranog provođenja slobodnog vremena. Susret je završen razmjenom iskustava o stečenom znanju i zajedničkim fotografiranjem.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ ovom prilikom zahvaljuje se Upravi Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ u Gojevićima- Fojnica na dobrodošlici i otvorenosti za suradnju.

Karolina Lukić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE