Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Sudionici kampa Friedensgrund BiH u posjetu Mostaru

FG 4 2Četvrti dan kampa Friedensgrund BiH, 01. kolovoza, sudionici su posjetili Mostar, gdje su se najprije susreli s parohom Radivojem Kruljem, u Sabornoj crkvi Svetetrojice, gdje su imali priliku čuti o povijesti i značaju ove velebne građevine za pravoslavni narod u Mostaru, a koja je trenutno u procesu povratka prvotnog izgleda.

FG 4 3Otac Radivoje je mladima također govorio o suradnji vjerskih zajednica u Mostaru te važnosti rada s mladima pri ovoj parohiji.
Sudionici su se zatim uputili ka franjevačkom samostanu i crkvi Svetog Petra i Pavla, gdje ih je dočekao fra Ante Marić. Fra Ante je mlade proveo kroz klaustar samostana, te im pokazao bogatu moderno opremljenu samostanku knjižnicu. Također ih je upoznao s franjevačkim djelovanjem na području Hercegovine, te umjetničkom i povijesnom pozadinom crkve Sv. Petra i Pavla.
FG 4 4Nakon posjeta sakralnim objektima, sudionici su se uputili ka starom dijelu grada, gdje su imali priliku za šetnju Starim mostom i osvježenje uz Neretvu.
Večer su obilježile sportsko-rekreativne aktivnosti u prostorijama Centra za mlade u Sarajevu.

FG 4 5

Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE