IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

SASTANAK VRŠNJAČKIH EDUKATORA "MALI PUTOKAZI U ŽIVOT"

Putokazi sastanak

U ponedjeljak, 13. ožujka 2017. godine održan je sastanak tima vršnjačkih edukatora na projektu „Mali putokazi u život“, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II“.

Na početku sastanka sve prisutne pozdravila je koordinatorica projekta Nadežda Mojsilović, te se osvrnula na realizirane aktivnosti u prethodnom razdoblju. Svoja iskustva razmijenili su i vršnjački edukatori te su zajedno predložili tematske radionice koje će se organizirati u domovima za djecu bez roditeljskog staranja u razdoblju koje slijedi. Mladi će na radionicama imati priliku pokazati svoje talente i izraziti kreativnost, razgovarati o svakodnevmim problemima s kojima se susreću, te će također učiti o drugim kontinentima kroz zanimljiv sadržaj.
Projekt „Mali putokazi u život“ NCM „Ivan Pavao II“ realizira već šest godina, a ima za cilj neformalnu edukaciju, socijalizaciju i pružanje podrške djeci bez roditeljskog staranja u domovima za nezbrinutu djecu u Bosni i Hercegovini.

Nadežda Mojsilović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE