Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radionica o volonterizmu na Demokratskoj akademiji

82489793 1564821870356384 8895266289663682210 nU sklopu programa prve Demokratke akademije, u utorak, 30. lipnja uspješno je održana radionica u sklopu projekta Škola volonterizma, kojeg Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. već treću godinu uspješno realizira u suradnji s Medijskim centrom Vrhbosanske nadbiskupije.

Na radionici koju je održao Josip Milanović, projekt koordinator, učenici Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva i sv. Pavao iz Zenice, te učenici Srednje škole Ivan Goran Kovačić u Kiseljaku imali su priliku slušati o volonterizmu uopće. Svojim iskustvom i volonterskim primjerom, mladi su istaknuli koliko volonterski angažman uveliko doprinosi njihovom cjelovitom razvoju.

Tijekom radionice sudionici su podijelili i svoja volonterska iskustva tijekom pandemije izazvane koronavirusom, ali i razgovarali o mogućim volonterskim zadacima tijekom šeste volonterske akcije 72 sata bez kompromisa koja će se ove godine realizirati krajem rujna.

„Ja sam sretna što sam mogla tijekom pandemije volontirati i pomagati drugima, jer nekako vjerujem da je uvijek u ljudima postojala briga za druge kojima je pomoć potrebna. U ovome razdoblju to se posebno istaknulo i sretna sam što je volonterizam upravo proteklih nekoliko mjeseci dobio na značaju, jer smo shvatili kako moramo i trebamo računati jedni na druge“- istaknula je jedna od sudionica radionice.

Podsjećamo da su radionice u sklopu projekta Škola volonterizma u tijeku, te da svi zainteresirani koji žele da se u njihovoj lokalnoj zajednici, školi, župi radionica realizira mogu se javiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi dogovorili detalje oko realizacije radionice.

Josip Milanović

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE