Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Održana edukacija za predstavnike Službi za socijalni rad

DSC 0136 KopirajPredstavnici iz službi za socijalni rad Stari Grad, Hadžići, Ilidža, Vogošća, Novi Grad i Istočno Novo Sarajevo 24. i 25. lipnja sudjelovali su na dvodnevnoj edukaciji u sklopu projekta Because We Care.

Tema edukacije je bila edukacije Djeca u riziku i osnovni preventivni programi u pandemijskom okruženju i briga o sebi, koje je za socijalne radnike održala dr. Mirela Badurina, dječja i adolescentna psihoterapeutkinja, osnivačica i direktorica BHIDAPA. 
Sudionici su imali priliku čuti o uticaju COVID-19 na mentalno zdravlje, te gdje smo trenutno kao stručnjaci, koja znanja su nama sada potrebna.
Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. nastavlja s organizacijom edukacija dovodeći stručnjake iz polja psihologije i psihoterapije kako bi se studenti, edukatori, volonteri, djelatnici društvenih odjeljenja upoznali s ispravnim načinom prepoznavanja nasilja i prevencije.

Marijana Miketek 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE