Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Četvrta akcija "Mladi protiv gladi"

Emaus humanitarna akcijaUdruga katoličkih studenata „Emaus“ u suradnji s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ već četvrtu godinu zaredom organizira humanitarnu akciju „Mladi protiv gladi“.

Akcija ima za cilj okupiti studente koji će tijekom korizmenog razdoblja, tj. u vremenu odricanja i priprave za Uskrs dati svoj doprinos i učiniti dobro djelo za potrebite prikupljajući hranu i namirnice u Konzum trgovinama.

Četvrta akcija „Mladi protiv gladi“ realizirat će se 10. i 11. ožujka u razdoblju od 10 do 17 sati u Konzum trgovinama u Super Konzumu (Ložionička 16), Importanne Shopping Centar (Zmaja od Bosne 7A), Marka Marulića 3 i Konzum u prostorijama bivšeg Mercator Centra na Dobrinji (Bulevar Mimar Sinana 1)

Za vrijeme trajanja akcije članovi i simpatizeri Udruge, te volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ animirati će građane Sarajeva da pokažu svoju humanost kako bi prikupili hranu i namirnice za potrebe pučkih kuhinja Merhameta, Kruha sv. Ante, SHU „Dobrotvor“, Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije te studentske menze „Ivan Pavao II.“.

„Pozivamo građane Sarajeva da ovaj vikend posjete Konzum trgovine i podrže akciju članova Udruge katoličkih studenata, baš kao i mlade da se prijave te sudjeluju kao volonteri u akciji, naglašavajući kako biti dobar ne košta, ali je neprocjenjivo“- poručuju iz Udruge katoličkih studenata Emaus.

Josip Milanović

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE