Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Održan sastanak članova MEKT-a preko Zoom platforme

Mekt sastanakIpak nije sve otkazano... Kako smo se iznenada našli u sasvim novoj situaciji u kojoj nam je svima ograničeno kretanje, prisiljeni smo koristiti sva dostupna sredstva komunikacije kako bismo ostali u kontaktu i održali pojedine planove i aktivnosti.

Tako su jučer, 26.5.2020., i članovi MEKT-a svoj uobičajeni susret odlučili organizirati virtualnim putem. Predstavnici pastorala mladih na nivou biskupskih konferencija Češke, Slovačke, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Austrije, razgovarali su u situacijama u svojim okruženjima u proteklih pola godine, s posebnim osvrtom na novonastalu situaciju izazvanu širenjem pandemije corona virusa. Tako su se aktivnosti planirane za ovo razdoblje suspendirale, te je dosta neizvjestan nastavak implementacije istih.
Ovom sastanku je prisustvovao vlč. dr. Šimo Maršić.
Podsjećamo vas da je MEKT (Mittel Europaische Katolische Team) projekt 8 europskih zemalja: Austrije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Poljske, Hrvatske, Češke, Slovenije i Slovačke. Cilj aktivnosti MEKT-a je razmjena i jačanje suradnje između ovih zemalja, te širenje vidika o načinu provođenja aktivnosti u pastoralu mladih.

Minja Todorović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE