Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

[Koračajmo zajedno] Humanitarna volonterska akcija

Slika 1 vijest KopirajU petak 22. svibnja, realizirana je volonterska akcija, koja je imala za cilj podjelu paketa s najosnovnijim životnim namirnicama za 36 obitelji na području Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

Slika 4 akciaj KopirajU vremenu pandemije virusa Covid-19, mnogo je obitelji u Bosni i Hercegovini, suočeno s egzistencijalnim problemima, tj. gubitkom posla kao i drugim problemima. Prateći novonastalu situaciju NCM Ivan Pavao II je odlučio pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija u suradnji s vjerskim zajednicama. Pakete koji sadržavaju osnovne životne namirnice i higijenska sredstva, podijelili su volonteri i vršnjački edukatori na međureligijskom projektu Koračajmo zajedno za 36 obitelji. Izbor korisnika i sama podjela obavljeni su u suradnji sa sarajevskim župama, parohijama i džematom.

Slika 5 akcija Kopiraj

N.M. 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE