Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Instagram Live: Druženje sa Hfz. Salih-ef. Halilović

Najava hafiz CopyMeđureligijski projekt Koračajmo zajedno kojeg realizira Nadbiskupijskog centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Pravoslavnim centrom za mlade Mitropolije dabrobosanske Sveti Petar Sarajevski i studentima Fakulteta islamskih nauka, uspješno se realizira već 7 godinu za redom.

Cilj projekta koji godišnje okuplja oko 500 mladih je raditi na nadilaženju predrasuda, upoznavanju različitih vjeroispovijesti kako bi zajedničkim snagama gradili mirniju i sigurniju budućnost u Bosni i Hercegovini. Kroz live druženja na Instagram profilu Centra, svi naši mladi imaju priliku upoznati različite goste, različitih vjeroispovijesti koji su bili uključeni u međureligijske aktivnosti. Ovog puta zahvaljujući projektu Koračajmo zajedno, live druženje u srijedu 06. svibnja s početkom u 18h vodit će Ahmed Tabaković, koordinator projekta u ime Fakulteta Islamskih Nauka, a gost će biti Hfz. Salih-ef. Halilović.

Salih-ef. Halilović, je studirao na univerzitetu Al-Azhar u Kairu gdje je diplomirao 2005. godine, a danas obavlja dužnost drugog imama u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu. Hfz. Salih ef. Halilović aktivno radi s učenicima i studentima po pitanju hifza. Muhaffiz je i ima preko deset učenika koji redovno uče hifz pred njim.

Kako je bilo studirati u Kairu, te na koji način uči mlade hifz, ali i o mnogim drugim temama, govorit će nam Salih-ef. Halilović.

Budite s nama i u srijedu, 06. svibnja u 18 sati na Instagram profilu, a profil možete pronaći ovdje.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE