Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Čudo / Wonder (2017.) - film koji oplemenjuje

wonder recenzija1

Be kind, for everyone is fighting a hard battle. And if you really wanna see what people are, all you have to do is look.

Film Čudo (2017.) je topla i inspirativna priča koja prati priču Augusta Auggiea Pullmana (Jacob Tremblay), dječaka s genetskim poremećajem koji se očituje na njegovom licu. Zbog operacija (njih 28) nije imao priliku redovno pohađati školu, nego ga je učila njegova majka Isabela, koju tumači divna Julia Roberts. Osim nje, Owen Wilson se pojavljuje kao glavna uloga, tumačeći oca koji je ogromna potpora Auggieu. S jedanaest godina roditelji ga odlučuju upisati u peti razred osnovne škole, iako se August jako protivi tome zbog straha kakve će reakcije među vršnjacima izazvati njegovo lice.

Ovo je čudesan film koji poziva na empatiju, prateći svakodnevne situacije u kojima se nalazi Auggie i njegova obitelj.

Poziva nas na prihvaćanje i slavljenje različitosti, ukazuje na važnost obitelji i, kao takav, idealna je priča za vrijeme u kojemu se trenutno nalazimo.

Tople preporuke!

Priredila: Adriana Drljepan

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2021
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE