Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Što utječe na izbor mog zanimanja?

izborzanimanja

Mladi su danas izloženi različitim utjecajima i viđenjima svog profesionalnog razvoja, odnosno, svi stvaramo sliku svog „posla iz snova“, a često ni sami nismo svjesni što utječe da neki posao bude upravo to – preslik naših želja i očekivanja.

Mnogo smo puta čuli za pojam profesionalne orijentacije ili karijernog savjetovanja, a da nismo ni bili sigurni što to znači i na koji način utječe na naš život. No, možemo reći da je osnovni cilj profesionalne orijentacije podrška u odabiru zanimanja. Profesionalna orijentacija ima veliku važnost u formiranju odgovarajućeg stava prema radu, stvaranja profesionalnog duha i zadovoljstva u budućem radu. Ona je vrlo važan preduvjet buduće uspješne karijere, a uspješna karijera je usko povezana s dobro odabranim zanimanjem.
Na biranje zanimanja utječe mnogo čimbenika, a koji su to, pogledajte na našem infografikonu.

NCM infografika

Antonio Topalović

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2021
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE