Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Jasmina: Izolirani i udaljeni, a opet nikad bliže jedni drugima

25394613 1131553340313698 5225770648106935345 oVrijeme izolacije zbog nastale situacije s Corona virusom na različite načine provode mladi, volonteri, vršnjački edukatori Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., kao i članovi Udruge katoličkih studenata Emaus.

Jedna od njih je i Jasmina Makaš, dugogodišnji volonter Centra i član Udruge katoličkih studenata Emaus koja je vrlo rado s nama podijelila svoje iskustvo, razmišljanje o svemu onome zbog čega je danas ona, ali i tisuće njih vršnjaka kući.

Jasmininu priču prenosimo u cijelosti.

„I evo dani izolacije izazvani virusom su nas natjerali da razmislimo.
Mnogi od nas su već počeli raditi na sebi. Obitelji su satima zajedno, hranimo se onim što trenutno imamo, šaljemo jedni drugima pomoć, poruke podrške i ljubavi, molimo se i zahvaljujemo Njemu što je baš nas spasio od tako nevidljivog, a opet prejakog neprijatelja zvanog virus.
U ovome razdoblju učimo jedni druge nečemu novom. Slikamo, pišemo, razmjenjujemo kreativne ideje. Pomažemo najslabijima i nemoćnima. Mislimo na druge iako smo svi udaljeni i izolirani, a opet nikad bliži jedni drugima. Obećali smo sebi da ćemo ipak ovaj život nastaviti živjeti u vremenu koje je pred nama. Vrijeme pobijeđenog virusa. Jer shvatili smo život i njegovu vrijednost.“- bila je iskrena Jasmina.

Ako i ti želiš da tvoju priču, iskustvo podijelimo na našoj stranici, piši nam. Rado ćemo podijeliti ono što radiš, stvaraš i činiš u ovome razdoblju izolacije. Slobodno nam piši na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nam piši na društvene mreže. Čekamo i tvoju priču!

Josip Milanović 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE