Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Vinko kardinal Puljić, vrhbosanski nadbiskup predvodi duhovne vježbe za mlade

Kapelica a 3Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ od 10. do 12. ožujka organizirat će duhovne vježbe koje će predvoditi Vinko kardinal Puljić, vrhbosanski nadbiskup.

Na duhovne vježbe pored djelatnika NCM „Ivan Pavao II.“ pozvani su vijećnici Vijeća za mlade Vrhbosanske nadbiskupije, članovi i duhovni asistenti UKS „EMAUS“, animatori instruktori, vršnjački edukatori projekata koje centar realizira, studenti iz studentskog doma „Ivan Merz“, stipendisti Fondacije „FONSS“ kao i volonteri aktivni u NCM „Ivan Pavao II.“

Program duhovnih vježbi započet će 10. ožujka u 18:00 sati, nakon sjednice Vijeća za mlade, svečanim Euharistijskim slavljem koje će u kapelici „Ivana Pavla II. predslaviti nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić.

Program i tema duhovne vježbe bit će u skladu s godinom crkvenog laikata u kontekstu mladih.
Svim sudionicima koji su se odazvali našem pozivu želimo toplu dobrodošlicu na prve duhovne vježbe koje će se održati u novoizgrađenoj zgradi NCM „Ivan Pavao II.“ u Sarajevu, adresi Gatačka 18.
Dobro nam došli!!!

Ivana Klačar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE