IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Medijska radionica u Glazbenoj školi u Žepču

MGM 8518U Glazbenoj školi Katarina Kotromanić - Kosača u Žepču, za njezine učenike i djelatnike upriličena je medijska radionica u sklopu projekta Škola volonterizma.

MGM 8521Riječ je o projektu kojeg Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., provodi u suradnji s Medijskim centrom Vrhbosanske nadbiskupije, čiji su djelatnici Miroslav Gracić i Josipa Prskalo održali radionicu o osnovama pisanja vijesti i osnovama fotografije.

Najprije ih je dočekao vjeroučitelj Branko Radoš s kojim su sve i organizirali, a potom je okupljene pozdravio i ravnatelj škole Pero Zekić.
MGM 8538Okupilo se 20-ak učenika i djelatnika koji su u prvom dijelu nešto više čuli o pisanju vijesti te su kroz igru, prezentaciju s primjerima i pravilima za pisanje vijesti potom i sami pristupili pisanju iste. Vijesti koje su sudionici podijeljeni u skupine pisali pročitane su te je uslijedio kritički osvrt.

MGM 8585U drugom dijelu posvećenom fotografiji, okupljeni su kroz brojne primjere, objašnjenja, pravila i savjete mogli čuti više o njezinu nastanku, žanrovima i perspektivama.
Uslijedio je praktični dio gdje su sudionici, također podijeljeni u skupine, fotografirali nešto po osobnom izboru te su fotografije potom komentirane.

KT

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE