IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Vision is decision: Uskoro treća javna tribina za studente

Demokratija plakat page 001U sklopu projekta Vision is decisionMladi i demokracija, u ponedjeljak, 24. veljače s početkom u 19:00 održat će se treća po redu javna tribina za mlade i studente. Tribina će, kao i do sada, biti održana u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu. Tema o kojoj će govoriti gosti predavači je:

Inkulturacija vrednota u društvo:
- Moralne i temeljne vrednote iz kršćanske perspektive
- Etičke vrednote unutar društva
S katoličkog aspekta govorit će dr. sc. Mirko Šimić, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu iz Sarajeva, a o etičkim vredonatma unutar društva prof. dr. Elmir Sadiković, s Fakulteta politčkih nauka, također iz Sarajeva.
Dosadašnje tribine su pokazale kako mlade danas zanimaju razna pitanja koja se tiču vjere, društva, politike te da traže načine kako se boriti za pravdeni i morali poredak u društvi u državi.
Projekt Mladi i demokracija, ima upravo cilj mladima posvijestiti da su oni ključni čimbenici u kreiranju zdravijeg političkog ozračja, stvaranju novih radnih mjesta, kao i određivanju pravca za razvoj društva u cjelini, a sve to korištenjem vlastitih znanja, vještina, sposobnosti i talenata.

Plakat Tribina3 page 001

Pozivamo vas da se pridružite u ponedjeljak u prostorije Centra za mlade s početkom u 19:00!
Dobrodošli

Filipa Lončar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE