IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

U Vitezu svečano otvorene prostorije Hrvatske udruge mladih

Vitez bosnaHrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza je u nedjelju 16.02. pred velikim brojem gostiju svečano otvorila prostorije u kojima će Udruga djelovati. Otvorenju prostorija prisustvovala je i Marijana Miketek, djelatnica Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Na početku programa predsjednik udruge Mateo Marić je svoj govor započeo s citatom: "Od svih puteva što vode u nebo meni se čini najkraćim, najlakšim i najpouzdanijim onaj kojim čovjek ide ispunjajući svoje obične dužnosti“.
Marić se zahvalio okupljenima na dolasku i poželio svima da se osjećaju ugodno u prostorijama Udruge te je okupljenima opisao u kratkim crtama rad Udruge od osnivanja pa do danas, kroz što je Udruga prolazila, kako su nalazili sredstva i koje su aktivnosti imali. Predsjednik Marić također je naglasio i kako se Hrvatska udruga mladih u narednom razdoblju želi što više približiti mladima kroz razne edukacije, radionice, igre, studijska putovanja i slično. Pozvao je okupljene da ih sve vodi moto Udruge koji glasi: "Nemojte se nikad umoriti čineći dobro".

Marijana Miketek

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE