Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

PuŽ: Razvijanje vještina kroz sportske aktivnosti

IMG 20200208 WA0017U subotu, 08. veljače 2020. godine, održane su radionice u sklopu projekta Mali putokazi u život koje su vodile edukatorice Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.  Žaklina Brnadić, Ružica Marković, Deana Relatić i Marija Čalić održale su sportsko-rekreativne radionice u dječjem domu Selo Mira u Turiji, a nakon toga u Domu za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli. Počašćene lijepim i sunčanim vremenskim prilikama, edukatorice su aktivnosti organizirale u dvorištu jednog i drugog doma, na dječjim igralištima.
Aktivnosti su bile usmjerene prvenstveno ka timskoj suradnji sudionika, razvijanju socijalnih vještina, strpljivosti, upornosti, poticale su na jačanje pozitivnog natjecateljskog duha te svakako na jačanje odnosa unutar cijele grupe. Igre poput Ping pong volley, On the Bounce, Ribe u mreži, kao i druge realizirane sportske igre djecu su zabavile, učile ih fair play-u, sportski nositi pobjede, ali i poraze u društvenim i sportskim igrama poput ovih.
Nakon završenih aktivnosti, edukatorice su zajedno s djecom provele još vremena kroz slobodne aktivnosti, razgovor i druženje. Također, zahvaljujemo se djelatnicima dječjih domova u Turiji i Tuzli, kao i djeci što iznova pokazuju zainteresiranost za naš projekt Mali putokazi u život i zbog njihove otvorenosti za suradnju u nastavku provođenja projekta.

Marija Čalić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE