Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

EU fondovi – kako napisati i provesti projekt?

DSC 0009U NCM Ivan Pavao II., od 3. – 5. veljače 2020., održana je edukacija pisanja EU projekata. Ova trodnevna edukacija bila je namijenjena djelatnicima NCM-a, ali i svima onima koji su htjeli pobliže upoznati pristupanje EU fondovima, kako upravljati projektnim ciklusom, te saznati iskustva stručnjaka u ovom polju. Voditelji edukacije su bili djelatnici Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije sa sjedištem u Osijeku.

Projektni ciklus je vrlo složen i potrebno je mnogo rada i vremena kako bismo mogli uspješno pripremati i provoditi projekte. To su nam i potvrdili edukatori Razvojne agencije iz Osijeka koji iza sebe imaju mnogo uspješno provedenih projekata i koji su polaznicima ove edukacije prenosili praktične primjere i savjete važne za upravljanje projektnim ciklusom.

DSC 0010

Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije je osnovana s ciljem stvaranja operativnog tijela koje će kroz aktivno djelovanje služiti kao instrument razvoja regije, s posebnim naglaskom na europske integracije. Glavne aktivnosti Agencije su pružanje tehničke i savjetodavne potpore u programima međunarodne i regionalne suradnje.

Minja Todorović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE