IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

S nama naučite pričati talijanski jezik!

Tecaj talijanskog

Nakon uspješne organizacije tečaja njemačkog jezika koji je u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ započeo proteklog mjeseca, Centar za mlade „Ivan Pavao II.“ svoj program obogatit će i novim tečajem- talijanskog jezika.

Tečaj talijanskoj jezika počet će 6. ožujka i trajat će dva mjeseca po cijeni od 20 KM mjesečno, a mogući termini tečaja su ponedjeljak, srijeda ili petak u 18 sati.

Ako mi možemo pričati vaš, vi možete učiti naš jezik“ – rekoše volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, iz Italije, Andrea Bimbi i Paolo Falciani, koji vas ovim putem pozivaju da se prijavite na tečaj talijanskog jezika i učite s njima uz zabavne sadržaje i druženje. 

Prijaviti se možete putem mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona: +387 33 766 226. Prijave poslati najkasnije do petka, 3. ožujka. Kontakt osoba: Minja Todorović 

Što su to još poručili voditelji tečaja, volonteri iz Italije koji su odlučili godinu dana provesti u Sarajevu, pogledajte u video ovdje.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE