IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Emisija "Radost mladosti" traži nove voditelje!

5.3. Radost mladosti 2Već petu godinu zaredom, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Radio Marijom BiH realizira jednosatnu emisiju za mlade pod nazivom Radost mladosti. Emisija za mlade, svakoga prvog i trećeg ponedjeljka u mjesecu, donosi značajne i zanimljive teme za mlade te predstavlja priče o aktivnostima mladih koje se realiziraju širom Bosne i Hercegovine.

Ako volite medijske izazove, studirate novinarstvo ili neki od fakulteta društvenog smjera, treba vam praksa ili se samo želite okušati kao urednik/ca i voditelj/ica emisije za mlade u suradnji s djelatnicima Centra za mlade, onda je ovo sjajna prilika za vas! Prijavite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 033/766 226 i postanite voditelj/ica i urednik/ca emisije za mlade!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE