IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Koračajmo zajedno: Nogometni turnir prijateljstva

Turnir 3

U subotu 21. prosinca s početkom u 10 sati, održan je Nogometni turnir prijateljstva, u sklopu međureligijskog projekta Koračajmo zajedno. Cilj turnira je bio promicanje prijateljstva, zajedništva te suživota među mlađim generacijama.

Turnir koji je održan u sportskoj dvorani Renovabis Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. je okupio šest ekipa, koja su zauzela mjesta po sljedećem poretku:
1. FA Academica
2. FK Atletiko
3. SK Tempo Istočno Sarajevo
4. NK Omladinac A.N.J.K.Š.
5. ŠF Šampion Ilidža
6. ŠF Soccer.
Turnir 4Najbolji igrač je bio Kaan Muharemović (FA Academica), dok je za najboljeg vratara proglašen Irfan Jahić (FK Atletiko). Pehare i medalje svim sudionicima uručio je igrač FK Željezničar, Srđan Stanić.
Turnir 1Od ove školske/akademske godine projekt Koračajmo zajedno razvija se i kroz uvođenje sportskih aktivnosti u cilju promicanja mira i suživota. Sport ima itekako pozitivne vrijednosti učenja, kao što su timska suradnja, fair play i vodstvo, koje se tijekom igre ispoljavaju, a mogu se primjeniti i u svakodnevnom životu. Svim klubovima NCM Ivan Pavao II. zahvaljuje na sudjelovanju te želi mnogo uspjeha u daljem radu, ali i promicanju vrijednosti prijateljstva, zajedništva i suživota među mladima.

Turnir 2

N.M. 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE