Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Nove riječi

 Volim teŽelio bih naći nove riječi, otkriti nove izričaje, da ti ljepše mogu izraziti svoju ljubav, ljubav koja će biti uvijek nova, nikad stara. Želio bih svim silama duha i srca iznaći novi, topliji, jasniji način, da izrečem i otpjevam dubinu svoje povezanosti s Tobom.

Želio bih sabrati najljepše misli i najuzvišenije ideje, da ti na dosad neviđeni način dokažem svoje poštovanje. Želio bih do dna iskoristiti svoje talente, napreći sile uma i naći riječi nečuvene, jedinstvene ljepote, kojom bih dao ime svojem sveukupnom zanosu.

A, evo Ti, Gospodine, koji vidiš kako su moje misli sitne i siromašne, ne tražiš nikakvih iznašašća, nikakvih genijalnih riječi; ti voliš čuti kad jednostavno kažem – da te volim.

Jean Galot

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE