Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Promocija Centra za mlade u Brckovljanima

promocija u skoliU petak, 15. studenog, na poziv ravnatelja OŠ „Stjepan Radić – Božjakovina“ gospodina Jure Miškovića u sklopu Dana otvorenih vrata održana je promocija aktivnosti Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. 

Promociju aktivnosti Centra za mlade održala je djelatnica Ivana Klačar, koja je nastavnicima, roditeljima, učenicima predstavila projekte za mlade koje organizira Centar za mlade, kao i mogućnost za zajedničku suradnju mladih iz župe i škole u Brckovljanima s mladima iz BiH.

promotivni materijalNakon škole na poziv župnika župe sv. Brcka biskupa, vlč. Mirka Matasovića održan je i susret s mladima u župi na kojem je sudjelovalo oko 30 studenata i srednjoškolaca.
Ivana Klačar predstavila je projekte koje realizira Centar za mlade i pozvala mlade iz župe na suradnju, tako da se zajednički organizira hodočašće u BiH ili studijsko putovanje, duhovne vježbe ili neki tematski susret.

Na koncu veliko hvala ravnatelju škole gospodinu Juri Miškoviću i vlč. Mirku Matasoviću na prekrasnom prijemu i suradnji koja se razvija, te vjerujemo kako ćemo zajedničkim snagama kreirati aktivnosti za mlade kroz koje će imati priliku rasti i razvijati se u zdrave i vrijedne ljude.

Ivana Klačar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE