Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Nastavljena suradnja MSŠ "Travnik" i KŠC-a "Petar Barbarić" kroz projekt "Koračajmo zajedno"

ksc mss sastanak 2019Interetnički projekt Koračajmo zajedno i ove školske godine stigao je u našu školu. U četvrtak 7. studenog direktorica Gimnazije Ivana Ćurčić i voditelj projekata Centra Alen Gudalo, sudjelovali su na susretu u Mješovitoj srednjoj školi Travnik čime je projekt Koračajmo zajedno i službeno započeo u naše dvije škole. V.d. direktor MSŠ Travnik Adnan Grabus, psiholog škole Harun Herceg i tajnica škole Amela Hadžijusufović bili su domaćini ovog susreta kojim je nastavljena odlična suradnja dviju škola.

Sastanku se se pridružili koordinatori ispred nositelja projekta, Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., Marija Puljić i Nadežda Mojsilović, a koje su predstavile rezultate projekta te nadolazeće aktivnosti.

Projekt će tijekom narednog razdoblja dobiti nekoliko novih uzbudljivih elemenata poput uključenja sportskih aktivnosti i edukacije za sportske djelatnike, a učenici će dobiti mogućnost sudjelovanja na više studijskih posjeta u Bosni i Hercegovini, ali i izvan zemlje. Studijska putovanja su posebno značajna jer našim učenicima omogućuju upoznavanje s prirodnim i kulturnim bogatstvima naše zemlje, posebno u dijelovima zemlje gdje učenici rijetko borave. Već od narednog mjeseca počet će realizacija tematskih radionica i susreta učenika koje će im omogućiti bolje međusobno upoznavanje.

Napominjemo, nakon što su naš Centar i MSŠ Travnik zajednički odlučili sudjelovati na ovom projektu, projekt je proglašen jednom od top inicijativa mladih za ovu godinu od strane jedne od najvećih organizacija za mlade, One Young World. Ovo priznanje je još jedan snažan poticaj mladima i školama za nastavak suradnje i stvaranja prostora za bolji međusobni dijalog i učenje o kulturnom bogatstvu naroda Bosne i Hercegovine.

Alen Gudalo

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE