Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Koračajmo zajedno: Kava s vjerskim službenikom

slika kafa 1 KopirajU četvrtak 31.10. u prostorijama Pravoslavnog centra za mlade Mitropolije Dabrobosanske Sv. Petar Sarajevski održano je druženje Kava s vjerskim službenikom u sklopu međureligijskog projekta Koračajmo zajedno.

Mladi iz Istočnog Sarajeva, volonteri Pravoslavnog centra, su na ovom druženju imali priliku razgovarati sa Imamom Maidom Alađuzom iz Hadžića. Imam Maid jedan je od vjerskih službenika koji okuplja mlade kroz organizaciju Mreža mladih, te su sudionici mogli slušati o njegovom radu kao i osnovama Islama koje su im predstavljene. U interaktivnom razgovoru mladi su uvidjeli kako je svaki susret učenje i obogaćivanje na osobnom nivou. Sa ovog susreta sudionici su otišli sa porukom da "nijedna zajednica nije potpuna ukoliko nema druge i drugačije u sebi".

slika 2 kafa

N.M. 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE