IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Opremanje vjeronaučnog kabineta

projekt bok skola Tijekom rujna nakon odobravanja projekta s kojim je Osnovna škola Stjepana Radića u Boku aplicirala na natječaj u sklopu projekta Škola volonterizma kojeg Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. uspješno realizira u suradnji s Medijskim centrom Vrhbosanske nadbiskupije, započela je realizacija projekta.

Nakon što su poslali zahtjeve oko nabavke informatičke opreme, započela je priprema vjeronaučnog kabineta. Suvremeni način rada i prezentiranja sadržaja uveliko će pomoći nastavniku vjeronauka da prateći sadržaj udžbenika, putem raznih aplikacija, videa, učenicima se na što zanimljiviji način prezentira nastavno gradivo.

Opremljena učionica zahvaljujući novoj informatičkoj opremi služit će kao prostorija i za dodatne izvannastavne aktivnosti, za dobrobit učenika, ali i djelatnika škola u Boku.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE