Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Trening za trenere: Nova generacija vršnjačkih edukatora

Trening za trenere 2019 1U razdoblju od 11. do 13. listopada u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., održan je trening za nove vršnjačke edukatore. Ovaj trening se, u organizaciji Centra za mlade, održava početkom svake akademske godine kako bi se mlade ljude osnažilo za vođenje radionica unutar postojećih projektnih aktivnosti Centra.

Na edukaciji, koju su vodili djelatnici NCM Ivan Pavao II. Josip Milanović i Minja Todorović, bilo je prisutno 14 studenata različitih fakulteta u Sarajevu i srednjoškolaca aktivnih pri Regionalnom uredu NCM u Katoličkom školskom centru Petar Barbarić Travnik.
Sudionici ove edukacije su imali priliku usvojiti osnovne metode izrade i provođenja radionica za djecu i mlade, te učiti o važnosti komunikacije i različitostima učenja i podučavanja.
Susret je završen podjelom certifikata. Novim edukatorima želimo mnogo sreće i uspješnog rada u budućnosti!

Trening za trenere 2019 2
Minja Todorović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE